zaterdag 14 december 2019

Adventstour. Gaat niet door

Locatie: 
 Zuiderkerk

Adventstour in de Zuiderkerk te Nieuw Amsterdam op zaterdag 14 december 
Gaat niet door vanwege te weinig belangstelling


Reyer & Lars Gerfen presenteren nieuwe Adventstour en EP

Gospel-artiesten Reyer en Lars Gerfen gaan, na de goede ontvangst van hun eerste gezamenlijke Adventstour van vorig jaar, opnieuw samen met Red een Kindhet land in met een gloednieuw programma, en releasen dit jaar ook een bijbehorende EP. 

De titel van de tour en de EP is 'Regen op ons'. “Net als vorig jaar hebben wij ons laten inspireren door de katholieke traditie. Ditmaal gaat het om het Gregoriaanse gezang 'Rorate Caeli', legt Lars, die zelf katholiek is, uit. “Het lied wordt gezongen tijdens de Advent en begint met de zin:‘Dauwt, hemelen uit den hoge; en wolken, regent de Gerechte.’”

"De symboliek van regen als het beeld van Gods zegen en ontferming vonden wij zo sprekend dat we meteen enthousiast werden om vanuit die gedachte de nieuwe single te schrijven", zegt Reyer. 

Naast 'Regen op ons', bevat de EP vier andere Adventsliederen, waarvan het lied ‘Bijna nu’ is geschreven samen met Matthijn Buwalda. "We hopen met dit nieuwe programma en de nieuwe liederen, mensen mee te nemen in de bijzondere tijd van de Advent, het uitzien naar de komst van Jezus. We kunnen dan ook niet wachten om weer samen op pad te gaan”, zegt Lars.

Reyer en Lars zijn beiden ambassadeur van Red een Kind. Tijdens de concerten zal ook aandacht worden gegeven aan het werk van Red een Kind en vertellen Lars en Reyer over hun reis naar Rwanda.

De Adventstour van Lars & Reyer begint op 10 december en doet elf plaatsen door heel Nederland heen aan. Tickets zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl
 

terug